Seizoensafsluiting2024

Spectaculaire seizoensafsluiting voor alle jeugdleden

Zaterdag 29 juni sluiten we voetbalseizoen 2023-2024 af met een prachtig evenement, waarvoor we alle jeugdleden uitnodigen deel te nemen. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Het evenement is gratis en duurt van 11:00u tot 15:00u. Jullie worden 10:30u verwacht op het Pelidome.

Het motto van deze dag is Gamen en Bewegen en deze dag wordt geheel georganiseerd door WePlay Sports uit Amsterdam. Naast een parcours met allerlei voetbalgames om je skills nog even bij te punten, kan je in de kantine FIFA spelen en staan er F1 simulators.

Schrijf je nu snel in via onderstaand aanmeldformulier, dan weten we ongeveer met hoeveel deelnemers we rekening moeten houden. Zoals gezegd, neem ook gerust een vriend of vriendin mee!

Inschrijven seizoensafsluiting 2024

WhatsApp_Image_2024-06-07_at_22.05.43.jpeg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!