• Op zaterdagavond 19 januari 2019 vindt de 4e editie van het Vrienden van Pelikaan Open Tennistoernooi plaats. Meer bewegen i.c.m. nog méér gezelligheid? En dat in de "voetballoze winterstop"?? Naar aanleiding van voorgaande edities hebben we veel positieve reacties ontvangen, dus op naar net zo'n leuk feestje in 2019!

  Voor wie? Iedereen die zich bij Pelikaan betrokken voelt en zin heeft in een gezellig tennistoernooitje. Uiteraard bent u óók van harte welkom als u zelf niet tennist. We hebben speciaal voor alle supporters een gezellig hoekje met zicht op de tennisbanen ingericht.

  Aanvang toernooi: 19.00 uur (sportieve borrel + nasi en saté vanaf 17.30 uur);

  Doelgroep: Iedereen die zich bij Pelikaan betrokken voelt en zin heeft in een gezellig tennistoernooitje. Dus zéker niet alleen sponsoren of BC-leden, maar ook alle leden (+intro's) zijn welkom;

  We spelen een (mixed) dubbeltoernooi (dus dames en heren door elkaar);

  We hebben 6 banen tot onze beschikking, schema afhankelijk van deelnemers;

  U kunt zich als team, maar ook alleen opgeven, u wordt dan ingedeeld;

  Deelname (t.w.v. € 50,00 incl. eten & drinken) is GRATIS voor BC-leden. Zij ontvangen speciaal een all-inclusive-bandje! Niet BC-leden betalen € 15,00 p.p. excl. eten & drinken, maar inclusief bitterballen. Je kunt zelf contant afrekenen of een bonnetje openen aan de bar.

  Meer info of inschrijven : https://www.vriendenvanpelikaan.nl