Lid worden

Via onderstaand formulier kun je jezelf of uw zoon / dochter inschrijven bij Z.V.V. Pelikaan. Let erop dat alle gegevens juist worden ingevuld. Indien de gegevens onjuist of niet compleet zijn loopt de inschrijving vertraging op en kan de aanvraag wellicht niet in behandeling worden genomen. Controleer dus voor verzenden of alle gegevens juist en naar waarheid zijn ingevuld.

Maak je gebruik van de voorzieningen van de stichting leergeld, vermeld dit dan duidelijk bij opmerkingen. Wil je weten hoe Z.V.V. Pelikaan omgaat met je persoonsgegevens? Lees onze privacyverklaring.

Voormalige of huidige vereniging

Je gegevens

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de KNVB *
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van ZVV Pelikaan *

Indien Verenigingscode onbekend:

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!