• Op zaterdag 22 juni a.s. is het weer zover, de jaarlijkse Familiedag. Op deze dag sluiten we gezamenlijk het seizoen af. In de ochtend beginnen we met een programma voor de jeugd. Vanaf 9:00 uur zijn alle spelers, broertjes en zusjes (t/m 14 jaar) welkom. Als eerste starten we met een aantal voetbalspellen. Deze worden georganiseerd en begeleid door spelers van ons 1e elftal.
    Daarna spelen we met alle kinderen een wedstrijd tegen het eerste elftal van Pelikaan.
    Na deze wedstrijd is het tijd voor de penalty bokaal. Tot slot organiseert onze supporters club 'T Pelioen een 4x4 toernooi voor alle spelers (v.a. 15 jaar) en alle vaders en moeders.
    Deze dag kan niet georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers. We zijn dan ook dringend opzoek naar mensen die ons deze dag willen helpen.

Let op !! Aanmelden verplicht
    Voor deelname aan het ochtend programna, het 4x4 toernooi, of het helpen bij de activiteiten is het noodzakelijk dat je jezelf aanmeld. Aanmelden kan via onderstaande button

Tot zaterdag 22 juni !

De Activiteiten commissie en 'T Pelioen