3332LA
ZWIJNDRECHT
tel. 078-6128193

Pelikaan:
Mik op doel. Hij lag de laatste weken als spits toch al genoeg op de grond. In de verdediging van links naar rechts: Justin, Sander, John en Jelle. Op het middenveld de 3J's: Jason, Jeroen en Joeri. Iets mindere zangkwaliteiten dan die gozers uit Volendam, maar voetballend een sterk middenveld. In de aanval Martijn, Devin en Sten.

Op de bank nam Niels wederom plaats. Niet vanwege zijn voetballende kwaliteiten, maar omdat hij alweer is vergeten zich aan te melden. Naast hem zaten Tijmen, Marnix en Tim.

Om half 3 werd er op het hoofdveld van het Noordpark afgetrapt voor de eerste helft. Eentje waarin P7 het spel bepaalde en ook de kansen creëerde. Met misschien wel 4 een-op-een-kansen die allemaal niet in het net belanden en ook genoeg aanvallen die net niet goed werden uitgespeeld gingen we met 0-0 rusten. Een teleurstellende tussenstand aangezien VVGZ nog niks had gecreëerd, maar de ruimte die we kregen bood genoeg mogelijkheden.

Nadat de scheids - die in de eerste helft 5x had gefloten - in de rust nog even kwam melden dat hij in de tweede helft wat minder door zou laten spelen omdat VVGZ blijkbaar niet van mannelijk voetbal houdt.

Met wat andere namen in het veld was het nog steeds Pelikaan met het balbezit. Echte kansen werden echter niet gecreëerd en het spel werd met name op het middenveld uitgevochten. In de 76ste minuut was er na goed druk zetten van Sten een grote kans die hij breed legde op Tim die hem door de benen van de keeper schoot. Zijn eerste goal deze competitie - is de ketchupfles nu aan het vloeien of was het een Lucky Tim? De Peli's waren in ieder geval niet gelukkig. Ondanks dat VVGZ meer druk zette en wat aanvallen probeerden te creëren kwam het niet toch echt grote kansen. De grootste kans kregen ze misschien wel van onze eigen keeper die de bal in de voeten van de spits schoot. Hij wilde het echter te mooi afmaken en chipte de bal in de handen van Mik. Net voor tijd was het echter dan toch raak. Na een vrije trap die vrij makkelijk werd gegeven werd de bal vrij simpel binnen gekopt bij de tweede paal. Een teleurstellende 1-1 als eindresultaat. Volgende week om half 1 tegen Oranje Wit 9 de kans om voor het eerst de drie punten te pakken deze competitie. Na afloop in ieder geval het moment om af te kijken hoe je moet winnen van VVGZ bij de thuiswedstrijd van het eerste. Tot dan.