Akkoord

Teamfoto Pelikaan 8

Keeper Pelikaan 8 ernstig geblesseerd geraakt

Afgelopen zaterdag in de  uitwedstrijd tegen VVR 2 in Rijsbergen is de keeper van Pelikaan 8 Kevin de Waard vrij ernstig gewond geraakt. Bij een botsing tussen hem en een tegenstander heeft hij een gescheurde milt opgelopen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Breda gebracht. Daar zijn foto's, een echo en een CT-scan gemaakt. Uit deze onderzoeken is gebleken dat hij een gescheurde milt heeft opgelopen en zo'n 10 tot 14 dagen in het ziekenhuis moet blijven waarvan de eerste 3 dagen op de Intensive Care. De spelers en staf van Pelikaan 8 als mede de Pelikaan familie wensen Kevin beterschap en een voorspoedig herstel toe.