Pelikaan 8 haalt de krant!

Je zal maar als nieuw senioren team binnen Pelikaan je eerste beker wedstrijd spelen en gelijk de krant halen. Dat gebeurde ons nieuwe senioren team Pelikaan 8. Zij wonnen afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen SV Meerkerk met 1 - 4. Echter door een fout van de scheidsrechter bij het invullen van het digitale wedstrijd formulier werd de stand 1 - 41 !! AD De Dordtenaar heeft er een leuk bericht over geschreven, nadat zij de uitslag hadden gezien. Pelikaan 8, gefeliciteerd met jullie eerste 3 punten.

Akkoord