A+ R A-

Pelikaan 2 behaalt de finale KNVB Districtsbeker *

Op 2e paasdag stonden Pelikaan 2 en bekerhouder Pelikaan 3 tegenover elkaar in de halve finale in de KNVB districtsbeker. Beide elftallen werden massaal gesteund door de vele toegestroomde supporters...

Pelikaan 2 pakt in twee uitwedstrijden (slechts) 2 punten

Vorige week werd er zeer knullig verloren op het Pelidome tegen Almkerk. Het niet benutten van kansen leidde uiteindelijk tot een 0-1 nederlaag. Met een dubbel programma deze week tegen respectievelijk Heerjansdam en Nieuw-Lekkerland was er de mogelijkheid om deze nederlaag recht te zetten, maar zoals de titel al weergeeft werden er opnieuw dure punten gemorst.

Pelikaan 2 verzuimt te winnen van Almkerk

Zaterdag 5 april was het Almkerk dat op bezoek kwam op het Pelidome. Een warme, zonnige dag en een mooie wedstrijd tussen twee concurrenten in het verschiet, kortom, de omstandigheden waren prima. Almkerk is een tegenstander die het Pelikaan in de uitwedstrijd moeilijk maakte (met verlies als gevolg), voor de KNVB-beker werd thuis echter vrij gemakkelijk gewonnen van de mannen in het blauwwit gestreepte tenue.

Pelikaan 2 na winst nog in de race voor een top-5 klassering

Een mooi doel voor de resterende wedstrijden in de competitie is het behalen van een plekje bij de bovenste vijf. Plekken die met oog op volgend seizoen recht geven op een ticket voor de beker met eerste elftallen. Daarvoor moest er vandaag worden gewonnen bij het niet bepaald hoog geklasseerde De Zwerver. Met minder dan drie punten namen we dan ook geen genoegen. Gezien de knollentuin, het lekkere weer en een tegenstander met een kick&rush speelwijze was vandaag het codewoord; strijd...

Pelikaan 2 gaat in de laatste minuut onderuit

Vorige week werd in een laatste poging om de 0-1 achterstand tegen Kloetinge ongedaan te maken iedereen mee naar voren gestuurd bij een corner in de slotminuut. En warempel. De bal eindigde met keeper en al (en met de hand??) in het netje. Eindstand 1-1. Maar u raadt het al.. Karma is a bitch.

Pelikaan 2 pakt in extremis punt tegen koploper Kloetinge

Zaterdag 15 maart kwam koploper Kloetinge op bezoek. Pelikaan is tot nu toe de enige ploeg die heeft kunnen winnen van Kloetinge, dit gebeurde in de uitwedstrijd. Pelikaan wist daar met 0-1 te winnen...

Pelikaan 2 pakt in een heerlijk lentezonnetje drie belangrijke punten

Na de winterstop gaat het opvallend lekker met Pelikaan 2. Zo boekte het prima overwinningen in de competitie op De Zwerver, GPC Vlissingen en Stedoco, werden alle oefenwedstrijden winnend afgesloten en werd er alleen helaas nipt verloren van Sliedrecht (maar werd er wilskracht getoond door terug te komen van een 2-0 achterstand). Een prima reeks dus, maar de grote test om deze lijn ook de rest van het seizoen te kunnen voortzetten kwam echter vorige week... Carnaval.

Pelikaan 2 boekt een gemakkelijke zege op Stedoco 2

Na een lange afwezigheid eindelijk weer eens een tijdig verslag van de belevenissen van Pelikaan 2! De verantwoordelijke voor de afgelopen verslagen (noem geen namen) kampt met een pen waar maar niks uitkomt. Het goede nieuws van dit falen is trouwens wel dat hij een goede bijdrage levert aan het spekken van het Pelikaan 2 potje, maar u als lezer heeft daar natuurlijk niks aan. Vanaf nu zult u wekelijks weer een verslag onder ogen krijgen. Hiervoor zullen er enkele extra journalisten worden aangenomen, die ook bij slecht nieuws hun mannetje staan.

Pelikaan 2 wint van Vlissingen

In de bespreking werd het al gezegd. Een dramatisch veld , spelen tegen de nr laatst , regen en hagel in de warming up , dus alle ingredienten aanwezig om tegen een zeperd aan te lopen. Thuis werd er op ons prachtige kunstgrasveld lustig op los getikt en gescoord met een 8-2 als eindresultaat .