A+ R A-

Het seizoen zit erop voor Pelikaan 2 (met de beker in de pocket)!

Voor we ons op gaan maken voor het WK en daarmee de bal en het gras een paar weken zullen inruilen voor de bank en bier, een laatste verslag van dit uiteindelijk toch wel geslaagde seizoen. Een seizoen met diepte- en hoogtepunten. Waar we toch wel kunnen spreken van een tegenvallende 6e plek in de competitie, waren er daarentegen genoeg aanknopingspunten om dit volgend seizoen beter te doen.

Foto's bekerwedstrijd Pelikaan2 *

Het verslag komt ongetwijfeld later, maar HIER alvast de foto's van de bekerfinale van Pelikaan 2! © Koos Pomp

De uitslag van de Pelikaan 2 loterij!

De loterij bleek een groot succes te zijn. Alle 400 loten gingen als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen vielen er mooie prijzen met de loterij te winnen, ook de opbrengst werd goed besteed: Pelikaan 2 klaarstomen voor de bekerfinale op 29 mei! Voordat we daarom naar de uitslag gaan willen we namens het tweede alle kopers van een lot enorm bedanken voor hun bijdrage aan een fantastisch 'trainingskamp' in Groningen! We kunnen dan ook niet anders om mede voor u die beker op Hemelvaartsdag mee te nemen richting het Pelidome...

Nieuwe speeldatum bekerfinale Pelikaan 2

Na een goed overleg tussen alle partijen is er een nieuwe datum overeen gekomen voor de bekerfinale wedstrijd van Pelikaan 2. De bekerfinale Theole 2 - Pelikaan 2 zal gespeeld worden op donderdag 29 mei ( Hemelvaartsdag) om 14:30 uur bij SVW in Gorinchem. Kom allen Pelikaan 2 aanmoedigen, en maak er een mooi feest van in Gorinchem!

Wij wensen de staf en spelers van Pelikaan 2 heel veel succes.

Namens de pr afdeling van Pelikaan

Pelikaan 2 vernedert ASWH 2

Met een geslaagd paasproject in het achterhoofd ging de competitie afgelopen week weer verder voor Pelikaan 2. We hebben wel even de tijd kunnen nemen om van dit weekend te genieten. Zo werd er op de training al een voetvolley toernooi gehouden en was er een voetbalvrije zaterdag i.v.m. Koningsdag...

Pelikaan 2 slaagt cum laude voor het paasproject

Leuk en aardig een wedstrijd aan de Kinderdijk of een thuiswedstrijd tegen het Zeeuwse Kloetinge.. maar sinds er bij de loting voor de halve finale van de beker voor reserve teams Pelikaan 2 - Pelikaan 3 uit de, al dan niet hete, balletjes rolde was dit toch de wedstrijd die ieder zijn aandacht trok.

Pelikaan 2 behaalt de finale KNVB Districtsbeker *

Op 2e paasdag stonden Pelikaan 2 en bekerhouder Pelikaan 3 tegenover elkaar in de halve finale in de KNVB districtsbeker. Beide elftallen werden massaal gesteund door de vele toegestroomde supporters...

Pelikaan 2 pakt in twee uitwedstrijden (slechts) 2 punten

Vorige week werd er zeer knullig verloren op het Pelidome tegen Almkerk. Het niet benutten van kansen leidde uiteindelijk tot een 0-1 nederlaag. Met een dubbel programma deze week tegen respectievelijk Heerjansdam en Nieuw-Lekkerland was er de mogelijkheid om deze nederlaag recht te zetten, maar zoals de titel al weergeeft werden er opnieuw dure punten gemorst.

Pelikaan 2 verzuimt te winnen van Almkerk

Zaterdag 5 april was het Almkerk dat op bezoek kwam op het Pelidome. Een warme, zonnige dag en een mooie wedstrijd tussen twee concurrenten in het verschiet, kortom, de omstandigheden waren prima. Almkerk is een tegenstander die het Pelikaan in de uitwedstrijd moeilijk maakte (met verlies als gevolg), voor de KNVB-beker werd thuis echter vrij gemakkelijk gewonnen van de mannen in het blauwwit gestreepte tenue.