A+ R A-

TC presenteert trainersstaf P2 & P3

Door gewijzigde arbeidsomstandigheden van assitent trainer  Richard Stolk voor wat betreft zijn aanwezigheid op de zaterdagbij P2, het voorgenomen besluit van trainer Ronald Nossent om te stoppen bij P2 en het vertrek van assistent trainer Robert Jan van Westen bij P3, werd de Technische Commissie geconfronteerd met een formatief trainersprobleem. Uiteindelijk heeft trainer Ronald Nossent besloten om er nog een jaar bij P2 aan vast te plakken samen met Richard Stolk en wordt voormalig 1e elftalspeler Tim Kleingeld de nieuwe assistent van trainer Ton Sloof bij P3. Ook blijven Jean Paul en Celine Bazen en grensrechter Ties Littooy zich voor P2 & P3 in spannen en dat stemt de TC tot grote tevredenheid.

Historisch seizoen Pelikaan 2 beëindigd

Zaterdag 30 Mei, geen zaterdag zoals alle andere zaterdagen hiervoor. Nee, vandaag speelde Pelikaan 2 zijn tweede wedstrijd in de strijd om het Nederlands kampioenschap. In de eerste wedstrijd eindigde het thuisduel met Excelsior Maassluis uiteindelijk in een remise, waar het ook zo een 3 punter had kunnen zijn ondanks het veldoverwicht van Excelsior Maassluis. De penaltyserie werd afgesloten in het voordeel van de Maassluizenaren, iets wat achteraf gezien van cruciaal belang zou zijn.

Spakenburg 2 - Pelikaan 2 gelijkspel en toch allebei verloren

Gisteren was het dan zover, Pelikaan 2 ging strijden om het landskampioenschap tegen Spakenburg 2. (verslag volgt zsm) Na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord (dat overigens niet aanstond). Onze Peli's wisten dat het voor ons over was. Door een heel ingewikkeld puntensysteem van de KNVB konden wij niet meer verder.

Tijdswijziging Spakenburg 2 - Pelikaan 2

De wedstrijd Spakenburg 2 - Pelikaan 2 is verzet naar een aanvangstijd van 13:00 uur.

‘P2 houdt alles in eigen hand in kampioenspoule’

Allereerst wil ik u graag mee terugnemen naar zaterdag 9 mei. Pelikaan – Oranje Wit stond die dag op het programma. En zoals u in het verslag van assistent trainer Richard Stolk heeft kunnen lezen, ging de laatste wedstrijd van de reguliere competitie redelijk kansloos verloren...

Gelijke stand voor Pelikaan 2 *

De wedstrijd Pelikaan 2 - Excelsior Maassluis 2 om het Nederlands Kampioenschap voor reserveteams is geëindigd in een 2-2 stand. De doelpunten voor Pelikaan werden gescoord door Stefan Zwang en Remco Aarts (strafschop). Een verslag van deze wedstrijd volgt zsm. *) Foto's van deze wedstrijd vindt u HIER. (© Koos Pomp)
Volgende week, zaterdag 30 mei, spelen onze jongens een uitwedstrijd tegen Spakenburg 2. De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de halve finale. Kom dus allen naar Spakenburg om Pelikaan 2 te steunen!

Pelikaan 2 - Oranje-Wit 2

De laatste speelronde van de reguliere competitie diende zich aan. Een succesvolle competitie, nog nooit wist een 2de team van Pelikaan het kampioenschap binnen te halen in de hoogste afdeling. Waar doorgaans een team dat kampioen geworden is, de laatste wedstrijden van de competitie verslapt, daar gingen de Peli’s gewoon stug door met winnen of geen doelpunten tegen krijgen...

Solide Pelikaan 2 vergeet Sliedrecht af te straffen

Dat voetbal inderdaad een spel is van fouten, zoals de uitdrukking luidt, werd pijnlijk duidelijk op deze zonnige zaterdagmiddag in Sliedrecht. Op papier had de wedstrijd tussen de schier ongenaakbare kampioen van de reserve hoofdklasse, Pelikaan 2, en de slagers van Sliedrecht, die de 2e plek bezetten, een kraker moet worden.

Almkerk 2 - Pelikaan 2

Afgelopen zaterdag moest Pelikaan 2 uitspelen bij Almkerk.  Na een korte bespreking zijn de volgende elf begonnen aan de wedstrijd: Mike , verdediging vrnl;  Erwin, Stephan, Wilco, Rudy middenveld vrnl; Menno, Bjorn, Rowdy, aanval; vrnl Jermain, Jelle en Pascal.

Klik op het logo voor meer sponsorinfo