A+ R A-

Pelikaan 2 - Oranje-Wit 2

De laatste speelronde van de reguliere competitie diende zich aan. Een succesvolle competitie, nog nooit wist een 2de team van Pelikaan het kampioenschap binnen te halen in de hoogste afdeling. Waar doorgaans een team dat kampioen geworden is, de laatste wedstrijden van de competitie verslapt, daar gingen de Peli’s gewoon stug door met winnen of geen doelpunten tegen krijgen...

Solide Pelikaan 2 vergeet Sliedrecht af te straffen

Dat voetbal inderdaad een spel is van fouten, zoals de uitdrukking luidt, werd pijnlijk duidelijk op deze zonnige zaterdagmiddag in Sliedrecht. Op papier had de wedstrijd tussen de schier ongenaakbare kampioen van de reserve hoofdklasse, Pelikaan 2, en de slagers van Sliedrecht, die de 2e plek bezetten, een kraker moet worden.

Almkerk 2 - Pelikaan 2

Afgelopen zaterdag moest Pelikaan 2 uitspelen bij Almkerk.  Na een korte bespreking zijn de volgende elf begonnen aan de wedstrijd: Mike , verdediging vrnl;  Erwin, Stephan, Wilco, Rudy middenveld vrnl; Menno, Bjorn, Rowdy, aanval; vrnl Jermain, Jelle en Pascal.

Pelikaan 2 Kampioen Reserve Hoofdklasse 2014-2015!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar afgelopen dinsdag kon de kurk eindelijk van de fles, Pelikaan 2 is voor het eerst in de geschiedenis kampioen van de Reserve Hoofdklasse...

Pelikaan 2 is kampioen in de reserve hoofdklasse *

Ze hebben het voor elkaar...Pelikaan 2 heeft het kampioenschap binnengehaald! GJS werd met 7-0 verslagen, doelpunten zijn gemaakt door 3x Stefan Zwang, 2x Jesper Nossent, 1x Dylan de Boer en 1x Patrick Stijnis. Maar uiteraard is dit een geweldige team prestatie.
Namens het bestuur feliciteren wij de staf en spelers van Pelikaan 2 met dit fantastische resultaat!

*) De eerste serie foto's staan HIER in het Fotoalbum (© F.Leijten)

Pelikaan 2 vs SSV'65 2

Geachte supporters,

Welkom bij het verslag van de wedstrijd tussen vv Pelikaan 2 - SSV ‘65 2! Bij winst, spelen we aanstaande dinsdag om 20:00 de kampioenswedstrijd. We wilden vandaag ook weer eens laten zien dat we naast winnen ook goed kunnen voetballen, dus het spel maken en veel doelpunten scoren!

P2 moeizaam langs ASWH

Even een terugblik van de afgelopen weken, 2 weken geleden met een prachtige prestatie,  winst op Kozakken Boys. Met een 0-1 achterstand ombuigen in een 2-1 winst en dat alles in de laatste 5 minuten, weer een stap dichterbij het kampioenschap. Zo kon dat gevierd worden met een Peli Paasboutdag, waar sommigen zal geen namen noemen (kolk) er lekker in zaten en zo een geslaagde dag was.

Achterstand, tijdrekken en media, P2 toch weer 3 punten!

Na de winst op VVGZ 2 (0-2) zou je verwachten dat de rust in Zwijndrecht weer is teruggekeerd en dat er normaal getraind kan worden ter voorbereiding op de volgende belangrijke wedstrijd tegen Kozakken Boys. Hoewel het trainen zelf goed ging en eigenlijk alleen Ronald het erg lastig bleek te hebben met het moordende tempo waarin P2 een positiespelltje kan spelen, waren er buiten het voetbal om een aantal mogelijk afleidende zaken...

Derby Day & Broederdag

Afgelopen week werden de statistieken van dit seizoen weer eens boven water gehaald. Captain Wilco kroont zich met afstand tot speler met de meeste speelminuten. Met nog 7 wedstrijden te gaan werd door de achtervolgers Aarts, Dio en reporter Kolk nog een misselijk makend plannetje gesmeed om te stijgen op de ranglijst. Gelukkig bleef het bij een plan en werd deze niet in de praktijk tot voltooiing gebracht. Zo bleef de aanvoerder gespaard voor de derby. Omgekocht? Wie weet!

Klik op het logo voor meer sponsorinfo