A+ R A-

Almkerk 2 - Pelikaan 2

Afgelopen zaterdag moest Pelikaan 2 uitspelen bij Almkerk.  Na een korte bespreking zijn de volgende elf begonnen aan de wedstrijd: Mike , verdediging vrnl;  Erwin, Stephan, Wilco, Rudy middenveld vrnl; Menno, Bjorn, Rowdy, aanval; vrnl Jermain, Jelle en Pascal.

Pelikaan 2 Kampioen Reserve Hoofdklasse 2014-2015!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar afgelopen dinsdag kon de kurk eindelijk van de fles, Pelikaan 2 is voor het eerst in de geschiedenis kampioen van de Reserve Hoofdklasse...

Pelikaan 2 is kampioen in de reserve hoofdklasse *

Ze hebben het voor elkaar...Pelikaan 2 heeft het kampioenschap binnengehaald! GJS werd met 7-0 verslagen, doelpunten zijn gemaakt door 3x Stefan Zwang, 2x Jesper Nossent, 1x Dylan de Boer en 1x Patrick Stijnis. Maar uiteraard is dit een geweldige team prestatie.
Namens het bestuur feliciteren wij de staf en spelers van Pelikaan 2 met dit fantastische resultaat!

*) De eerste serie foto's staan HIER in het Fotoalbum (© F.Leijten)

Pelikaan 2 vs SSV'65 2

Geachte supporters,

Welkom bij het verslag van de wedstrijd tussen vv Pelikaan 2 - SSV ‘65 2! Bij winst, spelen we aanstaande dinsdag om 20:00 de kampioenswedstrijd. We wilden vandaag ook weer eens laten zien dat we naast winnen ook goed kunnen voetballen, dus het spel maken en veel doelpunten scoren!

P2 moeizaam langs ASWH

Even een terugblik van de afgelopen weken, 2 weken geleden met een prachtige prestatie,  winst op Kozakken Boys. Met een 0-1 achterstand ombuigen in een 2-1 winst en dat alles in de laatste 5 minuten, weer een stap dichterbij het kampioenschap. Zo kon dat gevierd worden met een Peli Paasboutdag, waar sommigen zal geen namen noemen (kolk) er lekker in zaten en zo een geslaagde dag was.

Achterstand, tijdrekken en media, P2 toch weer 3 punten!

Na de winst op VVGZ 2 (0-2) zou je verwachten dat de rust in Zwijndrecht weer is teruggekeerd en dat er normaal getraind kan worden ter voorbereiding op de volgende belangrijke wedstrijd tegen Kozakken Boys. Hoewel het trainen zelf goed ging en eigenlijk alleen Ronald het erg lastig bleek te hebben met het moordende tempo waarin P2 een positiespelltje kan spelen, waren er buiten het voetbal om een aantal mogelijk afleidende zaken...

Derby Day & Broederdag

Afgelopen week werden de statistieken van dit seizoen weer eens boven water gehaald. Captain Wilco kroont zich met afstand tot speler met de meeste speelminuten. Met nog 7 wedstrijden te gaan werd door de achtervolgers Aarts, Dio en reporter Kolk nog een misselijk makend plannetje gesmeed om te stijgen op de ranglijst. Gelukkig bleef het bij een plan en werd deze niet in de praktijk tot voltooiing gebracht. Zo bleef de aanvoerder gespaard voor de derby. Omgekocht? Wie weet!

Pelikaan 2 wint dankzij Duits/Italiaanse winnaarsmentaliteit

Na het teleurstellende gelijk spel van vorige week (2-2 thuis tegen het stugge Nieuw Lekkerland 2) was het zaak om vandaag gewoon weer een volledige 3 punter te maken. Hiermee zou de draad van een mooie punten reeks weer opgepakt kunnen worden. Dit zou dan toch echt moeten gebeuren tegen Kloetinge 2, tot dusver het enige team waar Pelikaan 2 van verloren heeft dit seizoen...

Na 11 overwinningen op rij laat Pelikaan 2 punten liggen.

Terug naar zaterdag 4 oktober 2014. Pelikaan 2 speelt uit bij Heerjansdam 2. De Peli's komen niet bepaald goed voor de dag, van spelers die na een half uur kramp kregen tot spelers die je na een half uur ook zonder kramp kon wisselen... Toen het ook niet bepaald mee bleek te zitten, tot viermaal toe werd het houtwerk geraakt, was een gelijkspel een feit. Zuur puntverlies, maar het werd het begin van een unieke reeks. De 11 daaropvolgende wedstrijden werden allen winnend afgesloten! Vandaag, 21 weken / 147 dagen / 3.528 uren later en een prachtige koppositie rijker, is Nieuw Lekkerland 2 te gast op het Pelidome.

Klik op het logo voor meer sponsorinfo