Akkoord

Teamfoto Pelikaan 2

Pelikaan 2 eindigt op een 2e plek in de Reserve Hoofdklasse

Het seizoen 2015-2016 zit erop. Een tweede plaats in de competitie met  53 punten, 60 goals voor en 25 tegen (opnieuw de minste).  Hiermee heeft Pelikaan 2 haar titel van vorig jaar helaas niet kunnen behouden, maar moest het de meerdere erkennen in ASWH 2. Een terechte kampioen en dus gaan de felicitaties en de succeswensen voor het Nederlands kampioenschap naar de Ambachters.

Gehavend Pelikaan 2 ten onder in Goes..

Na het verlies van vorige week tegen Aswh wilde Pelikaan zich graag weer herpakken met een overwinning bij SSV’65. Met deze overwinning kan het zich namelijk verzekeren van de 2e plaats in de reserve hoofdklasse.

Hardwerkend Pelikaan 2 laat kans op spannend competitieslot liggen

Zaterdag 23 april stond er een topper op het programma in de reserve hoofdklasse. Pelikaan 2 kreeg bezoek van ASWH 2, respectievelijk de nummers 2 en 1 van de competitie.

Zaterdag 9 april Pelikaan 2 speelt bij Almkerk uit.

Mooi Hollands weer, veel zon maar toch ook een harde wind. Die zou het voetbal best wel eens lastig kunnen maken op het open liggend complex van vv Almkerk.

Pelikaan 2 doet wat het moet doen.

Na de blamage twee weken geleden tegen de vogels en een voetbalvrije zaterdag vorige week, was het dit weekend weer tijd om de competitie te hervatten. Waar we een paar weken geleden nog durfden te dromen op een herhaling van vorig jaar (want met een paar punten achterstand op ASWH en nog een thuiswedstrijd tegen hen op het programma, was dat geen gekke gedachte), was het nu toch echt een hele andere situatie geworden.

Dramatische 2e helft zorgt voor verlies P2

Na de overwinning van vorige week op het veld van Tricht, stond de derby van Zwijndrecht op het programma. Aan Pelikaan de taak om deze derby met winst uit het vuur te slepen vandaag.

Ook zonder Aarts (en Kolk) wint P2 van Tricht.

Na de 3-0 overwinning op Kloetinge wilde Pelikaan uiteraard de lijn doortrekken tegen Tricht die deze week op het programma stond .

P2 herpakt zich met verdiende zege tegen Kloetinge 2!

Na een stevige domper, uit tegen Kozakken Boys en een vrij weekend was het voor P2 afgelopen zaterdag weer tijd om de kicksen aan te trekken en te laten zien dat ze echt wel kunnen voetballen.

Teleurstellend Pelikaan 2 verliest

Pelikaan 2, een ware kampioenskandidaat’, was de titel van het verslag van vorige week. Afgelopen zaterdag was de kans om aan deze mooie uitspraak een zeer passend vervolg te geven, door een overwinning te boeken bij een altijd sterk Kozakken Boys. Helaas was er even niets zichtbaar van de kwaliteiten van P2 en werd er zeer terecht met 3-0 verloren.