Pelikaan E5 zegeviert ruim en verdiend over Wieldrecht E5!

Zaterdag 19 april was het de beurt voor de return tegen Wieldrecht E5… we hadden de eerste ontmoeting in een zege omgezet, was de eerste van deze competitie! De gasten uit Dordrecht zonnen natuurlijk op revanche….

Pelikaan E5 fier ten onder tegen Oranje Wit E7

Deze morgen de eerste ontmoeting met Oranje Wit deze competitie… We waren op volle sterkte, dat wil zeggen dat we David nog wel missen, maar door de versterking van Isa konden we met 8 spelers aantreden. Voor Isa de eerste wedstrijd met E5…

Pelikaan E5 fel strijdend maar met lege handen tegen IFC E5

Vanmorgen de eerste competitiewedstrijd tegen IFC E5!! Voor deze keer was het ons vergund om op het A-veld te spelen, dit tot groot genoegen van de jongens!

Pelikaan E5 grijpt eerste winst tegen Wieldrecht E5!

Zo begonnen we dan aan de volgende wedstrijd, maar dat had wat voeten in de aarde! Eerste de nodige afmeldingen, gelukkig vervangers gevonden, en dan vlak voor de wedstrijd aanwezig vanwege een wegomlegging!! Maar we stonden wel met een team op het pupillenkunstgras van Wieldrecht om 13.00 uur zoals gepland!!

Wederom hardwerkend Pelikaan E5 buigt in eindfase voor De Alblas E3

Op zaterdag 22 maart speelde een uitgedund E5 tegen het E3-team van De Alblas. David en Omed zaten helaas nog steeds in de lappenmand. Het basisteam (Larissa, Romano, Casper, Karsten, Najib en Ard) aangevuld met Winston speelde daarom de hele wedstrijd zonder wissels.

Pelikaan E5 ziet hard werken niet beloond tegen Rijsoord

Deze morgen startten we tegen Rijsoord E2. Uit hadden we met 2-1 verloren, nipt verlies dus. Vanmorgen revanche? Dat zou toch mogelijk moeten zijn.

Pelikaan E5 met lege handen tegen Rijsoord E2

Onze eerste competitiewedstrijd, en wel op het hoofdveld van Rijsoord. De ouders hadden op de bank langs het veld plaatsgenomen, compleet met spandoek en megafoon!!

Pelikaan E5 trekt aan langste eind tegen GSC

Deze morgen stond de eerste wedstrijd op het veld na de winterstop op het program! En wel een vriendschappelijke tegen GCS. De eerste keer tegen deze club, we waren echter met net genoeg spelers met Julian en Niels, die nog op het laatste moment werden ingevlogen. We misten natuurlijk nog steeds Ard, die wel fijn aan het herstellen is!

Pelikaan E5 verdeelt de punten met Drechtstreek E8

Deze morgen mochten we weer thuis spelen, de uitwedstrijd tegen Drechtstreek hadden we al achter de rug. Die was in een nipte overwinning van 1-2 geëindigd voor de Peli’s.