Verslag: Sliedrecht D6 - Pelikaan D5

Vandaag 6 mei moesten we de inhaalwedstrijd spelen tegen het sterke Sliedrecht D6. Thuis hadden we met moeite 2-2 gespeeld en gezien de stand op de ranglijst stond Sliedrecht vlak achterons op de derde plaats met een wedstrijd minder gespeeld en  slechts twee punten minder.

Verslag: Pelikaan D5 - Heerjansdam D4

Na twee zware nederlagen tegen een heel versterkt Oranje Wit die gewoon alles hebben gedaan om als eerste te eindigen, moesten we vandaag tegen Heerjansdam D4.

Verslag: Oranje Wit D9 - Pelikaan D5

Weer moesten we tegen Oranje Wit maar nu uit in Dordrecht. Vorige week was het 10-1 in het voordeel van Oranje-Wit geworden, dus wij waren gewaarschuwd.

Verslag: Pelikaan D5 - Oranje Wit D9

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen Oranje Wit gepland, Oranje Wit het team wat samen met Pelikaan de lijst aanvoert, dus een heel sterk team.
Dat bleek ook wel direct na de aftrap zocht het met goed gevarieerd aanvalsspel het doel van Pelikaan op en wist zo regelmatig verwarring te scheppen in onze verdediging.

Verslag: DFC D3 - Pelikaan D5

Vandaag moesten we uit tegen DFC D3, de club waar we thuis met 6-1 van hadden gewonnen, maar wat bleek er waren nu toch wel wat andere en betere spelers bij.
Eigenlijk een heel ander team.

Verslag: Pelikaan D5 - Drechtstreek D5

Het viel met het weer een beetje tegen z'n eerste dag van de lente. Daar waar je lekker weer met een zonnetje verwacht stond er helaas een strakke ijzige wind met hier een daar een beetje motregen. Allemaal omstandigheden waar we verder niet zoveel aan kunnen doen, maar zeker geen reden om de thuiswedstrijd tegen Drechtstreek D5 niet door te laten gaan. De tegenstander met nogal een apart verhaal. In de uitwedstrijd tegen Drechtstreek speelde Pelikaan met 10 man en wonnen met 3-1.

Verslag: Pelikaan D5 - DFC D3

Met een stevige tegenwind begon Pelikaan D5 tegen het sterke DFC D3, deze ploeg hadden nog geen wedstrijd verloren maar eigenlijk ook nog geen wedstrijd verloren.

Verslag: Pelikaan D5 - Sliedrecht D6

Vandaag moesten we tegen het sterke Sliedrecht D6, omdat er een paar spelers met  D6 mee hadden gespeeld begonnen we  met enige vertraging.

Verslag: Heerjansdam D4 -Pelikaan D5

Vandaag stond er weer een vroege uitwedstrijd op het programma en wel tegen Heerjansdam uit om 08:30. Omdat er onvoldoende spelers van het eigen team aanwezig waren heeft de trainer extra spelers geregeld zodat er deze wedstrijd wissel aanwezig zijn. Je kunt niet elke wedstrijd met 10 man spelen en dan ook nog winnen!!

Klik op het logo voor meer sponsorinfo