Verslag: Pelikaan D5 - Drechtstreek D5

Het viel met het weer een beetje tegen z'n eerste dag van de lente. Daar waar je lekker weer met een zonnetje verwacht stond er helaas een strakke ijzige wind met hier een daar een beetje motregen. Allemaal omstandigheden waar we verder niet zoveel aan kunnen doen, maar zeker geen reden om de thuiswedstrijd tegen Drechtstreek D5 niet door te laten gaan. De tegenstander met nogal een apart verhaal. In de uitwedstrijd tegen Drechtstreek speelde Pelikaan met 10 man en wonnen met 3-1.

Verslag: Pelikaan D5 - DFC D3

Met een stevige tegenwind begon Pelikaan D5 tegen het sterke DFC D3, deze ploeg hadden nog geen wedstrijd verloren maar eigenlijk ook nog geen wedstrijd verloren.

Verslag: Pelikaan D5 - Sliedrecht D6

Vandaag moesten we tegen het sterke Sliedrecht D6, omdat er een paar spelers met  D6 mee hadden gespeeld begonnen we  met enige vertraging.

Verslag: Heerjansdam D4 -Pelikaan D5

Vandaag stond er weer een vroege uitwedstrijd op het programma en wel tegen Heerjansdam uit om 08:30. Omdat er onvoldoende spelers van het eigen team aanwezig waren heeft de trainer extra spelers geregeld zodat er deze wedstrijd wissel aanwezig zijn. Je kunt niet elke wedstrijd met 10 man spelen en dan ook nog winnen!!

Verslag: Drechtstreek D5 -Pelikaan D5

Ondanks de slechte weervoorspellingen ging de wedstrijd Pelikaan D5 uit tegen Drechtstreek D5 gewoon door. Wat voor Pelikaan betekende dat daar niet iedereen op had gerekend en ook door ziekte van o.a Winston en Larissa waren we niet compleet, maar gelukkig waren er nog spelers bereid om ons te helpen. Dus begonnen we ruim 20 minuten te laat en met maar 10 man.

Klik op het logo voor meer sponsorinfo