A+ R A-

Teamfoto Pelikaan D1

bovenste rij vlnr: Fred Leijten (leider), Sybren Bakker, Jeremy Offermans, Danny van de Wal, Lenn van Essen, Daud Abdikarim, Ron van Essen (grensrechter)

middelste rij vlnr: Erwin van Wolferen, Necip Dal, Ryan Groot (keeper), Finn Molkenboer, Ashraf El Bakkali.

voorste rij vlnr: Jordy Leijten, Fabio Erkelens, Rowdy Nossent (trainer), Joery van der Waal (trainer), Bjorn van Ingen (trainer), Daan Kooi, Kevin Sita.

Pelikaan D1 heeft de wind niet mee en verliest uit bij Dubbeldam D1, 3-1!

Pelikaan D1 zit weer even in een fase waarin het allemaal net weer even niet mee zit. Uit bij Dubbeldam D1, een prima ploeg, maar niet zo veel beter dan Pelikaan, werd er 3-1 verloren. Goal kwam van Daud...

Pelikaan D1 doet niet wat er verwacht werd en verliest van IFC D1, 1-0!

Pelikaan D1 heeft het goede gevoel van afgelopen zaterdag niet kunnen vasthouden. Uit bij IFC D1 werd er op maandagavond met 1-0 verloren. De goal viel wederom uit een corner en dat is zuur.

Pelikaan D1 wint in een vermakelijke wedstrijd van Sleeuwijk D1, 3-1!

Pelikaan D1 heeft de thuiswedstrijd tegen Sleeuwijk D1 met 3-1 gewonnen. Waar er uit nog werd verloren, was de overwinning vandaag geen moment in het geding. Doelpunten kwamen van Daud (2x) en Jeremy.

Jordy Leijten uit D1 naar FC Dordrecht

De jeugdopleiding van Pelikaan werpt zijn vruchten af. In navolging van een aantal spelers die al vertrokken zijn naar de diverse BVO's gaat nu ook Jordy Leijten uit Pelikaan D1 onze vereniging volgend seizoen verlaten..

Pelikaan D1 pakt de overwinning tegen EBOH D1, 2-0!

Pelikaan D1 heeft de eerste "terugwedstrijd" weten te winnen van EBOH D1. Waar het uit nog een nederlaag was, nu dus de drie punten voor de Peli's. Doelpunten werden gemaakt door Sybren en Daud.

Pelikaan D1 wint derde wedstrijd op rij, thuis tegen De Alblas D1, 2-1!

Pelikaan D1 heeft nu drie keer op een rij gewonnen in de competitie! Na de eerdere overwinningen op Drechtstreek en ASWH was het nu De Alblas D1 die er aan moest geloven. Na 60 minuten spelen was het 2-1 en tweemaal werd er gescoord door Daud.

Pelikaan D1 speelt slecht, maar wint uit bij ASWH D1, 0-1!

Pelikaan D1 heeft de uitwedstrijd tegen ASWH D1 met 0-1 gewonnen. De wedstrijd was van zeer matig niveau van beide teams, maar uiteindelijk was Pelikaan D1 gelukkigste. Het doelpunt werd gemaakt door Daud...

3 nieuwe sponsoren voor Pelikaan D1

Pelikaan D1 mag niet klagen met het aantal sponsoren die zich aan dit team willen verbinden: maar liefst 3 sponsoren hebben o.a. wedstrijdshirts, tassen en inloopshirts geschonken...

Pelikaan D1 weet weer wat winnen is, uit bij Drechtstreek D1, 1-2!

Pelikaan D1 heeft eindelijk weer eens de smaak van een overwinning kunnen proeven. De wedstrijd tegen Drechtstreek D1 werd met 1-2 gewonnen waar doelpuntenmaker Jeremy (2x) de grote man was...