A+ R A-

C4 doet zichzelf weer te kort

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste competitiewedstrijd van het voorjaarsseizoen 2014.
En wel uit tegen RCD C2, een ploeg die al had aangetoond te kunnen stunten tegen hoog geklasseerde ploegen...

Wederom winst en de nul voor C4

Zaterdag de 19e stond de thuiswedstrijd tegen Streefkerk C2 op het programma. Streefkerk staat in de onderste regio, maar dat zijn vaak de lastigste wedstrijden voor ons C4. Enige afwezige voor de trainers is Rob i.v.m. een gebroken pols.

Wederom winst voor C4

Eindelijk stond er afgelopen zaterdag weer is een derby op het programma en wel de thuiswedstrijd tegen stadsgenoot VVGZ C3, een ploeg die keurig in de middenmoot staat...

C4 wint wederom met dubbele cijfers

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Dubbeldam C5 op het programma, dit team staat onderaan maar mag toch niet onderschat worden...

C4 knokt zich naar winst

Afgelopen zaterdag stond er een heuse kraker in onze divisie op het programma, Pelikaan C4 (nummer 4 op de ranglijst) tegen Oranje Wit C7 (de nummer 3). Oranje Wit houdt bij winst de nummers 1 (IFC) en 2 (Wieldrecht) in het vizier en Pelikaan beland bij winst in de top 3....

C4 begint pas de tweede helft met voetballen

Dit seizoen bestaat voor C4 uit dieptepunten afgewisseld met hoogtepunten, maar zo erg als afgelopen zaterdag hadden we dat nog niet meegemaakt.
Op het programma stond de uitwedstrijd tegen VVAC C3 in Ottoland....

C4 weet geen vuist te maken

Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen de nummer twee IFC C4 op het programma. Er waren afmeldingen van Kjeld (ziek) en Rohan (andere verplichtingen) en zodoende moesten de resterende 14 spelers het gaan doen voor ons C4.

C4 benut zijn kansen beter dan Oranje Wit

Na een tweetal teleurstellende wedstrijden stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Oranje Wit C6 op het programma. Dit keer zonder afzeggingen, dus met 5 man op de bank. Hier gaat schijnbaar toch iets positiefs vanuit, want iedereen was gretig in het veld. Iets wat we de afgelopen wedstrijden toch wel miste.

C4 doet zichzelf te kort

Afgelopen zaterdag was de eerste thuis wedstrijd van dit seizoen en tevens een mooie gelegenheid om het verlies van vorige week van zich af te spelen. DFC C2 was de tegenstander die ze zonder Kjeld en Rohan moesten bestrijden.