A+ R A-

Feyenoord schakelt Pelikaan C1 uit in de AA Drink cup.

De loting voor de 2e ronde van de AA Drink cup bracht voor Pelikaan C1 een zware loting. Niemand minder dan 2e divisionist Feyenoord C1 was de tegenstander in de maandagavond gespeelde wedstrijd...

Pelikaan C1 start voorbereiding voorjaar

Pelikaan C1 is begonnen met de voorbereiding voor het vervolg van de competitie. Trainer Mario heeft de afgelopen weken wat veranderingen door gevoerd in het elftal en staan spelers nu op een andere positie’s waar ze veel beter presteren dan voorheen.

Pelikaan C1 verliest geflatteerd van de koploper.

Vandaag een wedstrijd tegen de titel kandidaat Nivo Sparta. Weer een fysiek team wat we al vaker tegen zijn gekomen in deze klasse. Het was zaak van C1 om goed voetbal te laten zien en het de tegenstander moeilijk maken. Vanaf de start een gretig Pelikaan die zich niet zo maar opzij lieten zetten...

Pelikaan C1 wint van Alblasserdam C1 en verdient als team een compliment!

Dinsdagavond 18 november stond de wedstrijd Alblasserdam C1 – Pelikaan C1 voor de AA Drink cup op het programma. Na een weekend vrij te zijn geweest nu dus een door de weekse wedstrijd voor de mannen van trainer Mario Grootfaam. C1 heeft de afgelopen week stevig getraind en dat was terug te zien in de wedstrijd. Zeer gemotiveerd betraden de spelers het veld, Yazz en Martijn waren afwezig  en stuurde Mario de volgende 11  spelers het veld in.

Nieuwe trainer voor C1

De Technische Commissie en jeugdtrainer Eddy van Yren van ons C1 team hebben in gezamenlijk overleg besloten om met onmiddellijke ingang de samenwerking te beeindigen.
Als nieuwe C1 trainer is aangesteld Mario Grootfaam, thans ook trainer van LMO 2 in Rotterdam. Mario zal daar bij worden gerassisteerd door de huidige assistent trainers Richard Littooij en Tom Koetsenruiter.
In de begeleidingstaf van C1 zullen geen verder geen wijzigingen plaats gaan vinden.

Forse thuisnederlaag voor Pelikaan C1, 0-5!

Zaterdag 1 november 2014, vandaag de thuiswedstrijd tegen titelkandidaat Dongen C1. Na de nipte nederlaag tegen BSC C1 en de uitstekende wedstrijd tegen Wieldrecht C1 gingen we vol goede moed deze wedstrijd in...

Weer "net" niet voor Pelikaan C1!

Zaterdag 25 oktober 2014, vandaag de uitwedstrijd tegen BSC C1. Een totaal onbekende tegenstander die, doordat EBOH zich had teruggetrokken, met een mazzeltje na 2 wedstrijden “promoveerde” naar de hoofdklasse.

Pelikaan C1 verkoopt de huid heel duur!

Zaterdag 18 oktober 2014, vandaag de 3e en tevens laatste bekerwedstrijd tegen Wieldrecht C1. Geen onbekende tegenstander, want vorig seizoen nog kampioen in dezelfde hoofdklasse en aan het einde van vorig seizoen tegen gespeeld in een selectiewedstrijd. Uitslag toen 1-8! Met die grote nederlaag nog in ons achterhoofd vertrokken we naar Dordrecht...

Pelikaan C1 vergeet zichzelf te belonen!

  Zaterdag 11 oktober, vandaag de competitiewedstrijd tegen Sliedrecht C1. Geen onbekende tegenstander want voor de beker ook al tegen gespeeld. Toen een 1-4 thuis nederlaag, zouden we het dit keer beter doen…………?