Akkoord

Pelikaan B1 | Seizoen 2015 - 2016

Pelikaan B1 | Seizoen 2015 - 2016 Update: 23-04-2016

Wedstrijdprogramma, topscorers en contactgegevens

Pelikaan B1 grijpt net naast de winst in slotfase tegen Wieldrecht uit, 4-4!

In de een na laatste wedstrijd van het seizoen, scoort Wieldrecht in de laatste paar minuten met een frommelgoal door de benen van Luc, de 4-4, nadat Pelikaan heel lang op een 3-4 overwinning afstevende.

Belangrijk punt voor Pelikaan B1!

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tegen Dubbeldam op het programma. Een tegenstander die we onder ons moeten houden in de strijd tegen degradatie. Kersis had deze week de groep op scherp gezet om het belang in te zien van het feit dat er punten gepakt moeten worden. We begonnen goed want in de eerste 10 minuten speelde Tom met een pass van achteruit Sem vrij voor de keeper, helaas ging deze net naast.

Pelikaan B1 speelt niet slecht, maar verliest wel.

Pelikaan B1 verliest de tweede thuiswedstrijd op rij, maandag bleek Nivo Sparta te sterk en vandaag werd verloren van Alblasserdam.

Pelikaan B1 zet wisselvallige reeks door met thuisnederlaag tegen Nivo Sparta, 2-3

Waar de boys van trainers Kersis Simon en Richard Hensen zaterdag nog wisten te pieken met een goede uitoverwinning tegen GJS, was de doordeweekse inhaalwedstrijd thuis, op het vertrouwde kunstgras, een tegenvaller wat resulteerde in een 2-3 nederlaag en ook nog een rode kaart (2x geel) voor Brandon.

Pelikaan B1 sleept zwaarbevochten uitoverwinning bij nummer 2 GJS over de streep, 0-1!

De wisselvallige blauw-zwarthemden van Pelikaan lieten zich vandaag weer eens van hun meest positieve kant zien, door het uitduel in Dalem, tegen GJS, met 0-1 te winnen. We liepen wel tegen 4 gele kaarten op (2x Sem, Jeffrey en Bora) en moesten 8 minuten blessuretijd overleven, dus het was weliswaar zwaarbevochten, maar verdiend was het zeker wel.

Pelikaan B1 toont slechtste kant en zakt door ondergrens, 1-6!

Pelikaan B1 had juist een goede week achter terug, met mooie overwinningen, uit bij nummer 3 SVW, en op dinsdag voor de Rijnmond Cup bij Botlek. De thuiswedstrijd tegen Madese Boys zou zelfs nog op halve kracht gewonnen moeten kunnen worden, maar niets bleek minder waar.

Pelikaan B1 door naar de volgende ronde van de Rijnmond Cup na winst op SC Botlek

Op het programma in de 2e ronde van de Rijnmond Cup moesten we spelen tegen Sc Botlek B1.

Afwezig waren Tom, Koen, Luc en Wessel, hiervoor in de plaats kwamen Flint, Luc, Anestis (B2) en Jelle (C1) B1 versterken. Daan en Seth waren nog niet fit om mee te kunnen spelen.

Pelikaan B1 boekt, met minimale bezetting, knappe uitoverwinning tegen nummer 2 SVW, 3-4!

De voorbereiding op deze wedstrijd was niet ideaal, afgelopen maandag een matige prestatie tegen Hardinxveld en voorafgaand aan de wedstrijd vielen de spelers als bosjes af waardoor er een krappe selectie van exact 11 man overbleef. Daan en Seth beiden geblesseerd en Koen en Wessel beiden ziek...