A+ R A-

Pelikaan B1 | Seizoen 2014-2015

Pelikaan B1 | Seizoen 2014 - 2015
Wedstrijdprogramma, topscorers en contactgegevens

Pelikaan B1 wint overtuigend van Alblasserdam

Om 09.00 uur was er een herkeuring nodig om te kunnen spelen op het hoofdveld van Pelikaan. Na 3 weken achter elkaar afgelast mocht Pelikaan B1 afgelopen zaterdag toch een keer het veld op om na de winterstop direct een competitiewedstrijd te spelen thuis tegen Alblasserdam B1. Doelpuntenmakers: Stan Koppers, Anwar Njozibwami, Malik Francisco Dias en Gino Brandao Coelho.

Pelikaan B1 zegeviert in de Ridderhal

Pelikaan B1 is het nieuwe jaar uitstekend begonnen: In de Ridderhal zegevierden de Zwijndrechters gedurende het jaarlijkse topzaaltoernooi georganiseerd door ASWH.

Pelikaan B1 sluit eerste seizoenshelft uitstekend af

Pelikaan B1 heeft zich op de eerste zaterdag van december kunnen revancheren voor de thuisnederlaag tegen WSC: Gedurende de derde speelronde namen de oranjehemden de punten mee vanaf het PeliDome. In Waalwijk werd het 0-2 voor de gastheren. Doelpuntenmakers: Juhtlen Castillo en Tom Andeweg...

Pelikaan B1: Van negatief naar positief.

Wanneer je in de rust bent weggegaan tijdens de wedstrijd van Pelikaan B1 – Wieldrecht B1  en later de einduitslag hoort dan denk je dat je in de maling wordt genomen. Na 0-3 te hebben achtergestaan wist Pelikaan de uitslag toch om te draaien naar een voorsprong van 5-3...

Pelikaan B1 verliest terecht bij Nivo Sparta B1

Pelikaan B1 heeft afgelopen zaterdag niet weten te winnen in Zaltbommel. De topper in de hoofdklasse G eindigde in 4-1 overwinning voor de thuisclub. Voor Pelikaan scoorde alleen Stan Koppers.

Pelikaan B1 toont als team veerkracht in de tweede helft

Pelikaan B1 heeft afgelopen zaterdag veerkracht weten te tonen in de ontmoeting met Tricht B1. Na een achterstand won de thuisclub uiteindelijk met 4-3. Met de overwinning blijft Pelikaan B1 (gedeeld) aan kop. Doelpuntenmaker: Juhtlen Castillo, Stan Koppers, Gino Brandao Coelho en Timo Nossent.

Pelikaan B1 en IFC B1 vermaken de toeschouwers

Pelikaan B1 heeft de tweede ronde van het bekertoernooi helaas niet weten te bereiken. De Zwijndrechters speelden gelijk bij IFC B1. De puntendeling was voor de thuisclub -op basis van doelsaldo- voldoende.Doelpuntenmakers: Tom Andeweg en Abdie El-Khaiari.

Pelikaan B1 levert wanprestatie, maar pakt drie punten

Pelikaan B1 heeft de teamprestatie tegen IFC B1 afgelopen zaterdag geen vervolg kunnen geven. In Dordrecht oogden de Zwijndrechters gemakzuchtig en ongeïnteresseerd. Na een foeilelijke wedstrijd mocht Pelikaan echter wel drie punten bijschrijven, 0-1...