Pelikaan B1 | Seizoen 2015 - 2016

Pelikaan B1 | Seizoen 2015 - 2016      Update: 29-08-2015

Wedstrijdprogramma, topscorers en contactgegevens

Pelikaan B1 toont veerkracht in bekerthriller tegen Rosmalen 4-3!

Zoals hierboven al te lezen valt heeft Pelikaan B1 ook zijn tweede bekerwedstrijd in winst weten om te zetten, maar daarvoor moesten ze wel twee keer na een achterstand terugkomen en dat is een groot compliment waard. Er werd gestart met Yoram in het doel, de inmiddels vertrouwde verdediging met Koen, Lukas, Tom en Kevin, een middenveld met Brandon, Anwar en Zachero en de aanval werd gevormd door Jeffrey, Dave en Sem. Op de bank namen plaats de jarige Bora, de bijna herstelde Timo, de zieke Wessel en Daan.

Pelikaan B1 begint het seizoen met een bekerzege bij Haarsteeg (1-2).

Zaterdag 22 augustus, tien voor drie, volle zon, 29 graden, slecht kunstgrasveld, complete selectie, zomaar wat details die horen bij de echte kick-off van het seizoen 2015-2016.

Akkoord