Even voorstellen....de Pelikaan Supportersclub!

Aan de leden en supporters van Pelikaan,

Op zaterdag 6 maart 2010 is bij Pelikaan een Supportersclub opgericht, ‘T Pelioen

Supportersclub stelt zich als doel:

• Het bevorderen van de sfeer en het support rondom uit- en thuiswedstrijden bij het eerste elftal.
  • Het organiseren van div activiteiten voor onze leden zoals voetbalquiz en klaverjas avonden en voetbalpool.
  • Het faciliteren van stewards en de kaartverkoop bij thuiswedstrijden.
  • Het regelen van de reserveringen voor de bus naar uitwedstrijden van ons eerste elftal.
  • Het uitbouwen van de sociale contacten.

Wat verwacht de Supportersclub van de trainers en begeleiding?

• Het promoten van de Supportersclub bij de spelers en ouders.
  • Kom eens kijken met je team bij de wedstrijden.

Kosten activiteiten.
Uiteraard kost het organiseren van deze activiteiten geld. Deze gelden, moeten komen uit contributie lidmaatschap Supportersclub, entreegelden bij thuiswedstrijden, loterijen en andere acties.
Wat kost een lidmaatschap?

Vanaf 18jr

Partners leden

Beiden lid? kind tot 18jr

gratis

1e kind tot 18jr

2e kind tot 18jr

Vanaf 3e kind tot 18jr

gratis

Vanaf 65jr

Partner vanaf 65jr

Entree gelden
Alle leden van de vereniging Pelikaan en de leden van de Supportersclub hebben gratis toegang bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Entree bij thuiswedstrijden is 5.00 euro per wedstrijd.

Bus uitwedstrijd eerste elftal.
Leden en niet leden van Supportersclub kunnen zich per wedstrijd opgeven voor deze bussen en zijn geheel gratis,leden van ‘TPelioen gaan voor bij de reservering. F en E pupillen mogen alleen mee onder begeleiding van een volwassene.

Reserveren voor de bus?  Mail naar supportersclubpelikaan@hotmail.com   Reserveren kan ook  per sms of Whats-Up naar 06-23986676.

Wil je mee, geef dat dan in de week voor de wedstrijd, uiterlijk donderdag, door! Indien de bus vol is kan je niet meer mee, wacht dus niet te lang. De bus is voor leden en niet leden van 'T Pelioen gratis!
Leden van 'T Pelioen hebben ten allen tijden voorrang bij het reserveren van een plaatsje in de bus.
Junior teams, graag een keertje mee? Dat kan, maar zorg wel voor een begeleider bij het team!

Lid worden?
Klik HIER en schrijf je nu in!

a.s zaterdag 21-2 Pelikaan-Klundert, derde helft Jordy Carrero!

Zaterdag 21-2  direct  na de wedstrijd  Pelikaan  – Klundert   zal  supportersclub ‘tPelioen zorgdragen voor de muzikale omlijsting van de derde helft.De muziek is in handen van zanger/entertainer Jordy Carrero.  Met zijn tomeloze energie en aanstekelijk  enthousiasme weet hij  altijd een wervelende show neer te zetten.

Met de spelersbus mee naar de wedstrijd Alexandria’66 – Pelikaan ?

Dat kan graag zelfs!

Zaterdag  7 februari  spelen  we uit tegen Alexandria’66  en het vervoer doen we per bus.Wil je mee, geef dat dan in de week voor de wedstrijd, uiterlijk donderdag, door!  Dit kan per sms of Whats-Up naar 06-23986676, of een mailtje aan supportersclubpelikaan@hotmail.com.

Het heeft even geduurd maar....

"Ladies and gentlemen, we got him!"

Afgelopen dinsdag ontvingen wij van het hoofdbestuur,uit handen van de voorzitter Hans Kostense de toegangssleutel tot het terrein en de kantine van voetbalvereniging Pelikaan.
Met de mededeling om er een groot feest van te maken en de sleutel na afloop van onze Pre Carnaval avond weer terug te geven aan de vereniging.Kon uw supportersclub ‘tPelioen door pakken met het organiseren van onze Pre Carnaval avond op zaterdag 31 januari a.s. Pelikaan is dan ook nu officieel in handen van de Pelidomers.

Alaaf!