Akkoord

7 tegen 7 Toernooi op 4 juni 2016.

Supportersclub `t Pelioen organiseert op zaterdag 4 juni 2016 het 7 tegen 7 toernooi met daarna een BBQ.

Het toernooi zal in de middag plaatsvinden. De aanvang is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Ieder lid van `t Pelioen en ieder lid van Pelikaan kan een team inschrijven. Een team bestaat uit 1 keeper, 6 veldspelers en naar eigen inzicht een aantal reserve spelers. Het toernooi is bedoeld als recreatie toernooi, dus kunnen er gemixt dames, heren en kinderen meedoen.Er wordt gespeeld zonder scheidsrechters. Er wordt alleen gespeeld op kunstgras op het hoofdveld. Deelname aan het toernooi is gratis.

Pelies Voetbalpool

Publicatiedatum: 19.05.2016

Ook dit seizoen organiseert `t Pelioen de voetbalpool.
Wekelijks een kans om 10 euro te winnen. En de winnaar van het hele seizoen wint 75 euro, de nummer 2 verdient 50 euro en de nummer 3 verdient 25 euro.
Om deel te mogen nemen dient men lid te zijn van supportersclub `t Pelioen.

De deelname is gratis.

De voorspellingen dienen op vrijdag voor de wedstrijddag uiterlijk binnen te zijn op het email adres van `t Pelioen.
Bij winst voor de thuisploeg voorspelt men een 1, bij winst voor de uitploeg voorspelt men een 2 en voor een gelijkspel voorspelt men een 3. Lukt het niet om de uitslagen in het raster in te vullen kan men ook een rij van 13 cijfers invullen bv. 1-2-3-2-3-1 enz.
Wekelijks is er een prijs van 10 euro voor degene die als enige deelnemer de meeste uitslagen goed heeft voorspeld. De eind winnaar is degene die als enige deelnemer de meeste punten heeft gehaald.

De pool wordt gespeeld met de wedstrijden uit klasse C1 aangevuld met wedstrijden van Pelikaan teams , Eredivisie, Interlandwedstrijden. De Pool eindigt na de laatste speelronde in klasse C1. Zijn er dan meerdere deelnemers met de meeste goed dan volgt er een extra pool met wedstrijden uit de nacompetities van de KNVB.

Bonus punten bij 13 goed 15 punten
Bonus punten bij 12 goed 10 punten
Bonus punten bij 11 goed  5 punten
Bonus punten bij 10 goed  3 punten
Bonus punten bij   9 goed  2 punten
Bonus punten bij   8 goed  1 punt

Voor iedere goed voorspelde uitslag ontvangt u 1 punt.

Doe mee, de winnaar van vorig seizoen Peter van Schelt daagt u uit!

Weekeinde 14-16 Mei 2016

Deze week 3 winnaars met 10 goed Erwin Pruysen, Fenna van Iersel en Marion Bazen, zij verdienen 3 bonuspunten.

6 Deelnemers met 9 goed zij verdienen 2 bonuspunten.
4 deelnemers met 8 goed zij verdienen 1 bonuspunt.

De eindwinnaar is Steven Constandse hij verdient 75 euro.
De tweede plaats is voor Leen Pruysen hij verdient 50 euro.
De derde plaats is voor Ernst Stijnis hij verdient 25 euro.

Iedereen een prettige vakantie gewenst en tot volgend seizoen.

Weekeinde 14-16 Mei 2016

Joop Kolkman   152   Karin van Buren   46
Wim van `t Zelfde   152   Kees van Welie   9
Fenna van Iersel   152

Vet! We krijgen weer een voetbalquiz bij Pelikaan!

Goed nieuws voor de voetbalkenners onder ons. Of zij die denken dat ze behoorlijk mee kunnen met hun kennis van feitjes en weetjes van het mooiste spel der aarde, voetbal!
Vrijdag 22 januari, zal net als de voorgaande seizoenen, weer de voetbalquiz gehouden worden op het Pelidome. Voor leden van ’t Pelioen en leden van Pelikaan en mensen van buiten Pelikaan, die graag hun kennis met ons willen delen...

Activiteiten Supportersclub

Activiteiten Juni 2016:

• 18 juni 2016 - Familiedag en 4 tegen 4 toernooi

4 tegen 4 Toernooi op 18 juni 2016.

Supportersclub `t Pelioen organiseert op zaterdag 18 juni 2016 het 4 tegen 4 toernooi.

Het toernooi zal in de middag plaatsvinden. Ieder lid van `t Pelioen en ieder lid van Pelikaan kan een team inschrijven.
Een team bestaat uit 4 veldspelers en naar eigen inzicht een aantal reserve spelers.
Het toernooi is bedoeld als recreatie toernooi, dus kunnen er gemixed dames, heren en kinderen meedoen.
Er wordt gespeeld zonder scheidsrechters.
Er wordt alleen gespeeld op kunstgras op het hoofdveld.
Deelname aan het toernooi is gratis.
Er wordt gestreden om de bekende wisselbeker.
U kunt zich opgeven via email naar een van de emailadressen van de supportersclub:
Voor eventuele aanvullende Info mail naar de supportersclub of vragen bij Kees Pruysen.

Schrijf je snel in!!!!

Met de bus naar uitwedstrijden Pelikaan

2-4 Bruse Boys
9-4 SHO
30-4 Prinsenland
7-5 Zuidland

Wil je mee, geef dat dan in de week voor de wedstrijd, uiterlijk donderdag, door!  Dit kan per sms of Whats-Up naar 06-23986676, of een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien de bus vol is kan je niet meer mee, wacht dus niet te lang.

De bus is voor leden en niet leden van 'TPelioen gratis!

Leden van 't Pelioen hebben ten allen tijden voorrang bij het reserveren van een plaatsje in de bus.

J-unior teams, graag een keertje mee? Dat kan, maar zorg wel voor een begeleider bij het team!

Even voorstellen....de Pelikaan Supportersclub!

Aan de leden en supporters van Pelikaan,

Op zaterdag 6 maart 2010 is bij Pelikaan een Supportersclub opgericht, ‘T Pelioen

Programma van ‘tPelioen seizoen 2015-2016

Zaterdag 12 maart Apres Ski avond .

Entree € 3.50 per persoon en…… bij binnenkomst een heerlijke verrassing, niet te versmaden zo lekker! De muziek is in handen van een doorgewinterde diskjockey. Aanvang 20.30 uur op het Pelidome en maar eens kijken, wie dit feest volhoudt tot 01.00 uur!