Even voorstellen....de Pelikaan Supportersclub!

Aan de leden en supporters van Pelikaan,

Op zaterdag 6 maart 2010 is bij Pelikaan een Supportersclub opgericht, ‘T Pelioen

Supportersclub stelt zich als doel:

• Het bevorderen van de sfeer en het support rondom uit- en thuiswedstrijden bij het eerste elftal.
  • Het organiseren van div activiteiten voor onze leden zoals voetbalquiz en klaverjas avonden en voetbalpool.
  • Het faciliteren van stewards en de kaartverkoop bij thuiswedstrijden.
  • Het regelen van de reserveringen voor de bus naar uitwedstrijden van ons eerste elftal.
  • Het uitbouwen van de sociale contacten.

Wat verwacht de Supportersclub van de trainers en begeleiding?

• Het promoten van de Supportersclub bij de spelers en ouders.
  • Kom eens kijken met je team bij de wedstrijden.

Kosten activiteiten.
Uiteraard kost het organiseren van deze activiteiten geld. Deze gelden, moeten komen uit contributie lidmaatschap Supportersclub, entreegelden bij thuiswedstrijden, loterijen en andere acties.
Wat kost een lidmaatschap?

Vanaf 18jr

Partners leden

Beiden lid? kind tot 18jr

gratis

1e kind tot 18jr

2e kind tot 18jr

Vanaf 3e kind tot 18jr

gratis

Vanaf 65jr

Partner vanaf 65jr

Entree gelden
Alle leden van de vereniging Pelikaan en de leden van de Supportersclub hebben gratis toegang bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Entree bij thuiswedstrijden is 5.00 euro per wedstrijd.

Bus uitwedstrijd eerste elftal.
Leden en niet leden van Supportersclub kunnen zich per wedstrijd opgeven voor deze bussen en zijn geheel gratis,leden van ‘TPelioen gaan voor bij de reservering. F en E pupillen mogen alleen mee onder begeleiding van een volwassene.

Hoe kan ik lid worden?
Klik HIER en schrijf je nu in!

‘TPelioen feliciteert Pelikaan 2 met het behalen van de finale KNVB districtsbeker. Succes tegen Theole 2 uit Tiel!

De finale staat voor 17 mei op het programma en ‘TPelioen organiseert een bus voor alle snel beslissende supporters naar deze finale.
Geef je snel op, want vol is vol.

Let op! Leden van ‘TPelioen gaan ten allen tijden voor bij de reservering!

80s & 90s Dans Classics groot succes

‘T Pelioen bedankt iedereen, die een bijdrage geleverd heeft aan de organisatie van onze 80s & 90s Dans Classics avond van afgelopen zaterdag.

Of, dat die bijdrage nu lag in de kaartverkoop, de onderlinge promotie rondom het feest, inzet van ons barpersoneel, en natuurlijk  Ohio Music Service, met jullie hulp werd ons feest  een groot succes.

Lees verder en bekijk de foto's!

12 april 2014 80s en 90s avond in de kantine

Wisten jullie dat 'T Pelioen 12 april een 80s 90s avond organiseert?

Voor leden en introducés?

Dat je hiervoor kaarten nodig hebt?

Dat deze kaarten 10 euro kosten en je er dan ook nog eens twee consumptie munten bij krijgt?

Dat ze dan feitenlijk maar 6 euro kosten?

Dat je de kaarten kunt kopen bij de volgende mensen?

Leen Pruysen, Erwin Pruysen, Yvonne Hooijmeijer, Erwin van Dis, Thomas Den Boer, Mandy Den Boer en Themis Achilleos.

Dat je ze ook aan de bar in de kantine kunt kopen?

Mooi om te weten toch!