Sponsorcommissie

Binnen Pelikaan is de sponsorcommissie verantwoordelijk voor alle sponsor en PR zaken. Het takenpakket van de commissie bestaat voornamelijk uit het werven van nieuwe sponsoren, het organiseren van sponsorbijeenkomsten, PR/mediazaken en het onderhouden van onze relaties en hun sponsoruitingen op het complex.
Als u de interesse heeft om sponsor te worden van Pelikaan of wanneer u andere vragen of opmerkingen heeft op het gebied van sponsoring en PR dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via onderstaande contactgegevens. Een commissielid zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wilt u zelf uw steentje bijdragen in de sponsorcommissie? U bent van harte welkom!

Contactgegevens U kunt ons het best bereiken op het e-mailadres sponsorcommissie@vvpelikaan.nl Uiteraard kunt u ons ook aanspreken als wij op de club zijn.

Commissieleden
De sponsorcommissie bestaat uit de volgende commissieleden:

• Arnold van Dis - Contractbeheer
  • Erwin van Dis - Projecten