A+ R A-

Welkom op het sponsorgedeelte van deze website. Op deze en onderliggende pagina's kunt u lezen welke sponsormogelijkheden Pelikaan u heeft te bieden, wie onze huidge sponsoren zijn en met wie u contact op kunt nemen als u vragen of opmerkingen heeft op het gebied van sponsoring of PR. Gebruik de navigatiebalk hierboven of de onderstaande links om naar de verschillende pagina's te navigeren.

Sponsormogelijkheden       Informatie over de sponsormogelijkheden die Pelikaan  u kan bieden
Onze sponsors Een overzicht van onze huidige sponsoren
Sponsorcommissie Contactinformatie

Activiteit Datum