• Even voorstellen....de Pelikaan Supportersclub!

Op zaterdag 6 maart 2010 is bij Pelikaan Supportersclub "‘T Pelioen" opgericht.

Supportersclub stelt zich als doel:

• Het bevorderen van de sfeer en het support rondom uit- en thuiswedstrijden bij het eerste elftal.
    • Het organiseren van div activiteiten voor onze leden zoals voetbalquiz en klaverjas avonden en voetbalpool.
    • Het faciliteren van stewards en de kaartverkoop bij thuiswedstrijden.
    • Het regelen van de reserveringen voor de bus naar uitwedstrijden van ons eerste elftal.
    • Het uitbouwen van de sociale contacten.
    • Wat verwacht de Supportersclub van de trainers en begeleiding?

Het promoten van de Supportersclub bij de spelers en ouders.
    Kom eens kijken met je team bij de wedstrijden.

Kosten activiteiten
    Uiteraard kost het organiseren van deze activiteiten geld. Deze gelden, moeten komen uit contributie lidmaatschap Supportersclub, entreegelden bij thuiswedstrijden, loterijen en andere acties.

• Wat kost een lidmaatschap?
    Vanaf 18 jaar€ 15.00
    Partners leden€ 7.50
    Beiden lid? kind tot 18 jaargratis
    1e kind tot 18 jaar€ 5.00
    2e kind tot 18 jaar€ 2.50
    Vanaf 3e kind tot 18 jaargratis
    Vanaf 65 jaar€ 10.00
    Partner vanaf 65 jaar€ 2.50
  • Entree gelden
    Alle leden van de vereniging Pelikaan en de leden van de Supportersclub hebben op vertoon van een lidmaatschapskaart gratis toegang bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Entree bij thuiswedstrijden is normaal € 5.00 euro per wedstrijd.

Lid worden?

Klik HIER en schrijf je nu in!