Akkoord

Presentatiegids op eigen kracht!

Al een decennium lang beschikt Pelikaan over een mooie presentatiegids. Een project dat, mogelijk gemaakt door de Businessclub Vrienden van Pelikaan, een uitstekend visitekaartje is voor de gehele vereniging. Jarenlang hebben we op een prettige manier samengewerkt met Mahony Media Groep. En samen zijn we telkens tot het gewenste resultaat gekomen. Hier willen we Mahony Media Groep dan ook hartelijk voor bedanken! Maar… heel spannend,  vanaf komend seizoen gaan we het anders doen...

Businessclub Vrienden van Pelikaan

Secretariaat Vrienden van Pelikaan
Wagenaarstraat 45