Akkoord

CLUB VAN 50, iets voor u?

Wie zijn wij en wat doen wij voor Pelikaan en hoe kunt u daaraan bijdragen? Als Club van 50 proberen wij zoveel mogelijk mensen(lid of geen lid) bij elkaar te krijgen om geld te  genereren voor het algemeen nut van vv Pelikaan.

BC-lidmaatschap kunt u proeven!

Denkt u vanuit uw bedrijf na over een lidmaatschap bij onze Businessclub (BC) Vrienden van Pelikaan? Maar wilt u liever eerst eens kijken of het wat voor u is? Dat kan!

Businessclub Vrienden van Pelikaan

Secretariaat Vrienden van Pelikaan
Wagenaarstraat 45
3335 XJ Zwijndrecht